onsdag 29 juli 2009

Lat kompis


Idag har det mesta av dagen ägnats åt bagarstugan började med att försöka hitta vettig plats för alla bilder, stora monterade bilder är förstås bra när de skall visas men ett elände när de skall förvaras, nu är de ivarje fall fillfälligt undanställda!
Fortsatte med att plocka bort en del grejer, var kanske dumt att återställa släpvagnen!

Kastade ut mattorna för vädring innan jag åkte till mor på det obligatoriska morgonbesöket överaskande nog var hon uppe och i fullgång med att läsa tidningen, passade på att ta en ny bild på kattungarna som nu är 10 dagar och har fått upp ögonen, det blev ingen höjdarbild nu heller.




Hem igen för att fortsätta med bagarstugan, upptäckte att Freddi ocuperat matthögen och där stannade han nästan hela dagen och kollade då och då att jag slet och svettades i den tryckande värmen annars sov han sött, så när natten kommer är han väl pigg som en nötkärna.
Konstaterades också att det kommit en vedleverans till min mor, bra då får man lite träning av armarna även om sådana armövningar inte är speciellt bra för min del, ca 5 kubik skall väl inte vara något större problem!


Konstaterade också att den röda trolltruvan har tre rejäla bärklasar, röda och granna bär, tur att det inte är några småbarn här för bären är giftiga, men någon brukar lägga beslag på dem trots det, förmodligen någon fågel, appropå fåglar så har trastarna utsatt bilen för bombangrepp, såg ut som att någon kastat mogna blåbär på vindrutan och motorhuven.



Avslutade dagen med att åka förbi återvinningsstationen med diverse skräp och passade också på att besöka en jobbarkompis som också var inne på sin sista semestervecka och hade barnbarn på besök och där var det full fart speciellt på den minsta allt för att hålla sig vaken:)
En del av semestern hade han använt till att måla huset mycket snyggt blev det.

Rönnberget 090729
Ingemar
www.ronnberget.se




Inga kommentarer: