fredag 16 december 2011

Fredag eller veckan som försvann

Började onsdagen med en genomgång och diskussion om Byaforums lederansökan
Sen hem för lunch och leta reda på katterna som inte ville in när jag åkte, nu dög det att komma in och få mat.

Nästa stopp var Smurfit Kappa för bildande av intresseföreningen Livsnjutarna Smurfit Kappa vilket gick ganska problemfritt berodde kanske på att det var väl förberett eller vad som var orsaken-
Drygt 50 personer varav 2 damer hade hittat dit, skogsklubben och fiskesektionen fick en hel del medlammar.

Nästa stopp var Öjebyns vårdcentral och besök hos diabetessköterskan, men först ett stopp och betala veckans däckköp.



Besöket på vårdcentralen blev ingen hit men vem hade trott det. Inget var bra, alldelens för ojämna mattider, för lite motion och dåliga värden, tur kanske att diabetessköterna väntade besök och måste hem, strax efter 5 kunde jag leta reda på mina kurskamrater precis när de skulle börja med kvällens middag. Blev en trevlig kväll med god mat och trevliga samtal.
Torsdagsmorgon var det så bara att ge sig iväg till kursen som pågick hela dagen, hann hem till middag egen och katterna innan det var dags att åka på forskarföreningens säsongavslutning.

Tidig start även fredag för kl 9 var det dags för smörgåstårta hos systemteknik, som alltid trevligt att träffa övriga veteraner tror att vi var 19 st som förutom smörgåstårta fick en hel del information om vad som hänt under året!

Sen blev det ett antal stopp för att inhandla diverse grejer bla toner till skrivaren tänkte också hälsa på hos Krokodil men där var jag för tidigt ute och fortsatte till Öjebyn för inköp av kattmat och röktkött kom också på en lösning av julklapps problem. Sista stoppet blev hos Stormyrberget där ägg inhandlades, tyvärr var honungen slut får försöka hitta någon annan leverantör.

Ingemar

ronnberget.se

tisdag 13 december 2011

Lucia


Vädret fortsätter att överaska natten har tydligen bjudit på skitväder med + grader och regn.Enligt Norrbottensradion var Luleå hårt prövad där lokaltrafiken drabbats av förseningar och fastkörda bussar.
programledarna klagade också på sörjan och var blöta om fötterna.
Nåja det berörde inte mig utan jag läg kvar i sängen länge och det gjorde att förkylningen blev bättre så steg upp och fick i mig en tidig frukost. Passade på att titta genom gårdagens bilder från piteUnikas medlemsmöte på Svensbygården.
Trevligt umgänge och god förplägnad gjorde att kvällen gick fort med livliga diskussioner men vi hann också med att titta på Svensbygårdens nya lokaler jättefint blev det.

Piggnade till så pass att jag kunde göra ett besök i Öjebyn och fylla på förråden inte minst kattmaten

Ingemar
ronnberget.se