måndag 2 maj 2011

Inget badväder

Undrar just var värmen tog vägen men det kanske blir som det brukar när april har varit varm.
Kallt och bistert var det i varje fall hela
dagen såg tom några snöflingor brrr.

Gjorde ett besök i Storsund återställde lånade marknadsstånd och det var ingen risk för fortkörning på den vägen tala om dålig väg i 22 km.

Men det finns hopp den sträckan skall renoveras närmaste tiden så det kanske går att susa fram efter den vägen i framtiden.

Nu är det bara att konstatera att två katter är på rymmen och har varit borta ganska flera dagar, Smurfa och hennes unge Bill är som sagt på rymmen, Smurfa har faktiskt varit på liknande utflykter tidigare i vår så hon hittar nog hem om hon inte råkat ut för något lite oroligare för Bill för där kan vad som helst ha hänt, lite märkligt egentligen för Bill och Bull brukar alltid hänga ihop.

Hockyvm går vidare och förvåndsvärt vad många av topplagen som har det besvärligt mot de sämre lagen är väl bara Tjekien och Kanada som ångar på som vanligt!
Såg inte mer än slutet av Sverige Österike men tydligen var det Norge klass på 1a perioden där vi räddades av Fast i målet sen blev det väl något bättre i andra och tredje perioden eller mindre dåligt är nog en riktigare beskrivning.

Får nog försöka se semifinalen i morgon mellan Barca och Real Madrid kan kanske bli intresant.


Rönnberget 2011-05-02
Ingemar