fredag 30 april 2010

Stökig vecka

Fulltecknat program har det varit i veckan med dels flyttning av min mor till ett äldreboende och iordningställa där.
Dessutom har det varit en typisk mötesvecka med många möten och sånt tar som bekant sin tid.
I tisdags hämtade jag min mor på lasarettet och installerade henne i hennes nya boende.
Visade sig inte så lätt att komma fram till entrén, som framgår av bilden var den ockuperad av diverse hantverkares bilar.



Passade på att ta några bilder från lägenheten, finns också ett sovrum men där fick min mor vara i fred, för hon hade drabbats av magsjuka!! Något som avgjort hör till ovanlighetern.



I dag på eftermiddag bestämde jag mig för att flytta min mors katter vilket inte var så lätt trodde att det skulle räcka med en resa men inte det, när Trollet skulle placeras i kattburen smet Kattmamman förstår ut ur buren så det fick bli en extra resa.
Väl hemma hos mig installerade sig Trollet tillsammans med Freddi på övervåningen inga problem, men de har ju tillbringar mycket tid tillsammans.
Värre verkar det kunna bli med Kattmamman och hennes dotter Smurfa för Kattmamman verkar inte riktigt gilla sällskapet, Smurfa är tämligen irriterad över att inte få gå ut, rättare sagt springa in och ut som hon och Freddi är vana vid.

Katttransporterna gjorde att jag missade tändande av majbrasan i Arnemark.
Hittade dessutom mitt gamla Tamronobjektiv 60-300 mm som jag bestämde mig för att testa.
Överaskande bra resultat exponeringen visade sig vara klockren däremot kan det vara lite problem med skärpeinställningen, har nog inte provat detta objektiv med D300 tidigare.

Appropå hitta så har jag intensivt sökt tårtfat och tårtspade mm inför morgondagens 90 års kalas men resultatet blev bedrövligt och inte gick det bättre hemma heller.

Ronnberget 2010-04-30
Ingemar