torsdag 13 november 2008

Nu har vi fått snö



Idag kom första snön, eller rättare sagt i natt, var vaken vid fyra tiden och när jag tittade ut ser jag en fullmåne som lyste på snötäckt mark.
Det är märkligt men den första snön kommer alltid lika överaskande både för mig och tex trädgårdsmöblerna.
Vitt och fint i jämförelse med det kompakta mörker som rått hittils under november. Återstår att se hur länge den blir kvar väderprognosen talade om att det skulle komma mer snö på lördag, det kan mao bli en jobbig resa tur o retur Umeå på lördag.
Vad skall jag göra i Umeå frågar sig vän av ordningen, det är gaska enkelt Norra Norrlands Fotodistrikt har årsmöte och utställning och jag skall bla redovisa en del tävlingsresultat och förstås träffa fotoklubbsfolk.

Överhuvudtaget har det varit en jobbig tid ett bra tag och tyvärr så kan det fortsätta ett bra tag till, vissa saker kan man inte påverka det bara händer.
Men andra kan man påverka själv så har jag startat projektet avveckling.
Avvekling av en massa uppdrag start på lördag och sen kommer jag att noga överväga om vilka uppdrag som jag skall lämna eller inte. 
Har förstås haft liknande planer tidigare och då har det oftast slutat med totalfiasko, förhoppningsvis fungerar planen bättre denna gång.
Appropå snö och vinter så håller nog min katt Freddi på att bli gammal han gillade inte alls snön och kylan utan har tillbringat det mesta av dagen inomhus.

2008-11-13
Ingemar


söndag 9 november 2008

Mycket nu


Hej


Egentligen borde det inte vara något problem att hitta något att skriva om men problemet är snarare att aktiviteterna tar för mycket tid för att hinna med att blogga.

I dag sitter jag dock med Studiefrämjandet på Nolia hund och kan kanske få ihop några rader.
Några bilder därifrån finns på http://studieframjandet.se/Public/Norrbotten---Gallivare---Jokkmokk/Avdelningar-Norrbotten/Sodra-Norrbotten/Pitea/noliahund.aspx för den som är intresserad, kort kan man konstatera att det enda som saknas är faktiskt levande lundar!
Idag skulle man nog tagit sovmorgon för väl framme på Nolia kunde jag konstatera att det mesta utom kamera och mobil blivit kvar hemma.
Men sådana dagar har väl sin mening också
Ingemar
081109