tisdag 14 december 2010

Kallt och grinigt


Kylan håller sitt envisa grepp och temperaturen kryper ner under-25 vissatider på dygnet
I dag var det bowling hade ju lagaförfall som det heter förra tisdagen.
Dagen till ära var det tävling med handicap och priser.
Låg faktiskt riktigt bra till efter två serier 5-6 plats någonting men i sista serien kom den fullsändiga floppen absolut min sämsta serie, nåja man får väl säga som de norska handbollsdamerna efter förlusten mot Sverige, det är bara glömma och gå vidare.
Som sagt fika och prisutdelning och alla fick priser, princes 15% handknyten stod det på prinskorvarna som jag fick undrar hur resterande 85 % var knutna.

Efter diverse inköp, mest kattmat, var det dags att återvända hem och påbörja städningen som gick trögt mest sortera papper och säga upp diverse abonnemang, kattungarna, som väl snart inte kan kallas ungar deltog med liv och lust i papperssorteringen en del av dem har utvecklat en beundransvärd men något frusterande teknik i konsten att riva ner en pappershög, annars är ju favoritsysslan att riva ner något på golvet, tex adventsstaksljus, sen är det frågan om att hinna ner och ta hand om leksaken innan kompisarna hinner dit. Tom Smurfa deltog i de stundtals vilda lekarna.
Städningen fortsätter i morgon men då kommer damsugaren fram och därmed är katterna som bortblåsta.

Funderar faktiskt på hur någon kan sälja el till inköpspris och få det att gå ihop förmodligen finns det en hake någonstans, elpriserna har som bekant skjutit i höjden ordentligt sista dagarna inte alls kul.

Apropå städning så passade jag på att byta utseende på bloggen best att tala om det för annars märker nog ingen skillnaden

Rönnberget 20101213
Ingemar