tisdag 25 mars 2008

Minnen och inte minst USB minnen

Minnet är ibland inte alltid på topp

Därför kan ett USB minne vara ett hjälpmedel problemet är dock att dessa små ting har en förmåga att bara försvinna för att sen dycka upp i flock igen, därvidlag har de en otäck likhet med cigarettändare.

Idag skall jag på konsthallen och göra de sista utställningsförberedelserna inför lördagens vernissage.

Upptäcker då att jag förmodligen lyckats med konsstycket att förlägga inte mindre än tre stycken vilket kan vara en bedrift bara det.

Ett av dem är defenetivt av typen vandrande minne ena minuten finns det där för att nästa bara vara försvunnet och det kan jag stå ut med betydligt värre är då att mitt 4GB usbminne från Clas Ohlsson också har försvunnit och där fans både det ena och andra allt från allmänt bra att ha till absolut livsviktigt. Det här minnet har jag lyckats behålla ganska länge genom att alltid stoppa det i den där lilla extrafickan som bryckar finnas i högerfickan på jeas.

Tyvärr måste man byta kläder och risken är nu stor att minnet hamnat i tvättmaskinen tillsammans med jeansen, efter som minnet är dåligt återstår att se om jag startade tvättmaskinen eller bara stoppade i tvätten i det första fallet blir det förstås en intresant test av hur vattentåligt ett USB minne är.

Fast å andra sidan kan det vara så att det sitter kvar i den dator som senast användes vilken det nu var!!



Nåja framtiden har säkert ett svar



2008