lördag 6 november 2010

Vart tog veckan vägen

Ja det kan man fråga sig
Måndag Fotografering och styrelsemöte i Luleå
Tisdag Till Kiruna
Onsdag Hem från Kiruna
Torsdag Letat rymlingar och gjort nödvändiga inköp
Fredag Suttit vid datorn och skrivit mest hela dagen
Lördag Konstaterade att det har snöat, kattungarna tycker det är kallt. Jobbat med kommande Inform. Tittat på Simning i TV

Rönnberget 2010-11-06
Ingemar

söndag 31 oktober 2010

Sol men vad skall kattungarna heta?

Japp idag blev det betydligt bättre väder, någon gång under den extra långa natten blev det plusgrader och takdropp som följdes av en solig morgon fortfarande med några plusgrader, katterna både stora och små gillade detta.

Under dagen blev det en hel del testfotografering, sådana gånger är digitalkameran underbar!
Mycket testande men kanske inte så många "bilder". Dagens bild fick bli en bild på Busan när hon söker efter försvunna kompisar.

Så länge kattungarna blir kvar hade jag tänkt döpa dem till Bill, Bull och Busan, Bill och Busan är nog helt ok men Bull blev helt fel skulle möjligen då vara Bullan efter som det är en dam, kanske får man ett namnförslag av någon anonym läsare det bör dock börja på B.
Har svårt att avgöra vem som är vem när man ser dem en och en, är de tillsammans då är det lättare då är det tripp, trapp och trull även o storleksskillnaden minskat.

Dagen började annars med att klockradion startade och man fick ställa tillbaka klockan en timme.
Efter frukost blev det att skicka ut katterna och ge sig ut med kameran.

Efter att ha samlat ihop kattungarna, blev det bilburen fotografi, övningarna avslutades med ett besök i Arnemark där jag kom mitt i bullbak och möbelflyttning.

I helgen har det arrangerats sk Patrondagar i Öjebyn där affärerna har haft olika erbjudanden

Paltserians erbjudande med fyra olika palträtter och ät så mycket du vill för 49 kr lockade förstås.

Uppenbarligen hade det lockat många andra också var tämligen fullsatt och strykande åtgång på palt, så någon blodpalt eller renpalt (hur nu den ser ut och smakar) blev det inte utan fick nöja mig med pitepalt som var ganska ok även om det kunnat vara ett annat förhållande mellan deg och innehåll.

Rönnberget 2010-10-31
Ingemar