fredag 4 november 2011

Många möten i veckan

Måndagen var mötesfri frånsett ett kvällsmöte om Piteå Porträtt
Tisdagen innebar bowling på förmiddagen, gick som vanligt inte speciellt bra!
Fortsatte med lunchmöte med piteUnika, eftermiddagen ägnades åt kundträff om hemsida, dagen avslutades med ett AU telefonmöte med Bygdegårdsdistriktet.
Onsdag inleddes med ett tidigt möte/presentation av bondeleden, passade sen på att återställa kattfällan innan det var dags för diverse jobb i bygdegården.
Torsdag heldagars möte med Spira fyrkanten på Skapa Företagsby i Sävast. Inte alls kul att köra bil i höstmörker med skitig framruta och slut spolarvätska! Avslutade dagen med ett besök hos forskarföreningen
Fredag blev det ledvandring och undersökning av attraktioner i Arnemark
Hemma igen blev det genomgång av felaktigheter på en hemsida!
Konstaterade att det behövdes en del inköp i samband med avresan tog Trollet chansen att smita ut efter sin husarrest och han hade ingen tanke på att komma in de närmaste timmarna.
Avslutar dagen med lite vila i form av datorarbete och golftittande.

Lärde mig ett nytt ord i dag eller kanske tom tvä nämligen "härlagat" som väl får anses som ett komplement till hemlagat, "därlagat" bli därmed motsatsen till "härlagat". Sen är frågan förstås var här och där är.

Imorgon är lördagen röd dag och enda påtagliga skillnaden är väl att det inte kommer någon morgontidning!

Ingemar
www.ronnberget.se

söndag 30 oktober 2011

Trollet hemma

I kväll hade Trollet gått i fällan!
Det var en svart blöt katt som satt i fällan inte så stor likhet med rymmaren som startade sin resa för några veckor sedan! Dåck var det inte något problem att konstatera att det var rätt katt så fort han lät:)
Lösningen blev att ta med hela buren hem och placera den på köksgolvet
Freddi funderade på vad jag släpat hem! Trollet lokaliserade snappt matskålarna och accepterade sen att bli hjälpligt avtorkad innan han snabbt lokaliserade kattlåda och favoritplats.
Nu sover han på övervåningen på sin vanliga plats.
Freddi är dock fortfarande fundersam på sällskapet.
Hungrig blöt och rufsig angreps matskålarna

Ingemar
www.ronnberget.se

Helg

Något så ovsnligt som en ledig helg gäller judt nu , ledig och leddig använde lördagen till att frakta en del skrot till skrotinsamlingen i Stridholm, riggat kattfälla för att fånga in Trollet men det verkar inte gå speciellt bra. En viss tid har även ägnats åt Fotoprojektet.
Veckan som gick kännetecknades av tät dimma och halkiga vägar på morgonen vilket bilderna får visa



Ingemar