fredag 9 december 2011

Lugn dag

Ett snabbbesök i Öjebyn var det enda utflykten under dagen.
Har använt en del av dagen till att gå igenom tisdagens bilder och dessutom har det varit Skidskytte under dagen missade förstås herrarnas tävling förmodligen därför Bergman vann.
Skidskyttet har ju flyttat till TV4, gillar ju inte TV4 för all reklam vilket är en plåga. Däremot verkar kvaliten ha ökat betydligt men det är kanske inte så konstigt med tanke på vilket alternativ SVT erbjöd.

Har lagt ut bilder på http://hssl.ronnberget.se

Ingemar
ronnberget.se

torsdag 8 december 2011

Skitvader


Vilket konstverk kan inte detta bli
Så kom då snöovädret tidigare än beräknat, tänkte hinna med dagens inköp och hinna hem utan störningar i vädret och det hade jag förstås gjort om jag inte bestämt mig för att göra ett besök hos Lisbets Ull där jag bla provade att skapa i glas gjorde att tiden bara rann iväg och när skulle hem hade snöandet tilltagit ordentligt så det blev hemresa i busväder, inga problem men en del kör som idioter och tar risker, ibland undrar man om en del kopplar bort hjärnan när man sätter sig i bilen.


på plats i ugnen för bränning i morgon vet vi resultatet

Många bilar stod vid vägkanten med klara siktproblem.

Kvällen avslutades med ett Skypemöte med RSFs styrelse som vanligt ett två timmars möte.

Katterna har dock insett att det är inomhusväder denna dag

Ingemar

ronnberget.se

Snö

Vaknade till ett vitt snötäckt landskap
Katterna verkade minst sagt förvånade av det vita som kommit under natten och beslutade sig snabbt för att det var sovdag. vilket jag nog också skulle kunna instämma i .
Det är väl bara att hoppas att all snö inte skall komma på en gång!
Efter två dar i Boden och möten under gårdagen finns det nog tyvärr en del att göra, kan tex vara lämpligt att fylla på matförrådet så att man klarar sig några dagar om det nu skall bli oväder några dagar, då är det ju bra att inte ha kalendern full av möten utan just nu är det bara ett skypemöte med RSF styrelse inbokat i kväll.

I går kväll hade vi även fototräff och nytt tema blev (jul) stämning vilket borde passar de flesta !
Passade på att ta en bild av granen på rådhustorget men så mycket jul stämning blev det nog inte.

För övrigt går mitt rökuppehåll bra, har väl varit något återfall men det får man stå ut med, om min räkning stämmer så är uppehållet 11 dagar nu så det rullar på, man skulle kanske anta broders utmaning nu när man tränat några dagar.

Häromdagen fick jag också en kopia på den bild som Hasse Stenudd tog när vi var i Finland tidigare i höst lyckades ju tappa bort den vid datorkrachen för en tid sen man skulle kanske byta ut profilbilden så man vet var man har den.

Appropå byta bild så skulle man kanske lägga en stämmningsfull julbild på hemsidan men risken med det är att den blir liggande fram till midsommar.

Ingemar
ronnberget.se