tisdag 26 januari 2010

¨Hoppsan

Upptäckte att det var ett tag sen jag skrev något här så det får lov att bli bättring.
Min mor har kommit hem från lasarettet och mår väl så där, glad blev hon dock av katternas mottagning som visade att de saknat henne.
I övrigt är det mesta sig likt förkylningen vill inte ge med sig och spetsad med plötslig magsjuka är tillvaron ganska trist.

Är inne i en vecka med många möten, konstigt egentligen att de alltid skall komma i klump!
Februari Mars är ju årsmötenas förlovade tid och de kommer också i klump.
2009 hade jag målsättningen att ha maj mötesresfri och det gick väl så där men 2010 blir defenetivt inte mötesresefri undrar när man skall hinna med vårbruket.
Egentligen är det ganska bekvämt när man åker för en organisation oftast är det bara meddela att man vill dit då och då och förstås också hem eller också följer man bara med övriga resenärer. Värre blir det onekligen när man skall tjorva till det själv!

Appropå reser så var tydligen december en mörk månad för tågtrafiken med ideliga förseningar men utslaget på hela 2009 så kom tågen fram i rätt tid i 90%, konstigt att man aldrig hittade ett sådant tåg under året.

En annan konstighet SMHI har gått ut med en klass 2 varning för storm och snöoväder, första varningen gällde med start förmiddag i dag ändrades sen till eftermiddag kväll men fortfarande inte en antydan till oväder, tycker förstås lite synd om de som följde rådet att stanna hemma och inte ge sig ut på vägarna under dagen.
Risken med sådana här falska varningar är förstås att nästa gång struntar folk i varningarna!

Blev i går uppringd av en bekant som frågade om jag kunde hjälpa hennes kompis med hemsida men det var bråttom svarade ok och gav henne mobilnummret, förväntade mig förstås att hon skulle höra av sig ganska omgående men inte ett ljud och ändå har vi inte diskuterat priset!!

Klart är dock att jag tar redaktörsjobbet för RSF Förbundsinform med första nummer i slutet av april.

Rönnberget 2010.01.26
Ingemar