lördag 18 augusti 2007

Lite av varje

En minst sagt rörig lördag blev det
Freddi som varit katt sällskap under veckan var hemma igen och tyckte förstås att han skulle återgå till gamla vanor dvs ut tidigt men när klockradion började låta kl 6 ( jag ids helt enkelt inte ställa om tiden på helgerna) tyckte han det var lämpligt komma in och vi fortsatte sovandet några timmar.
Sen var det dags för dagens första besök hos min mor som haft en lugn natt.
Passade också på att ta lite bilder på en del blommor bla en lilja som absolut vägrar att slå ut börjar nästan tro att den kommer att hinna frysa innan det är dags.Plockade också bort en del sommarblommor som är ut blommade men de har ju stått sen 1:a maj så det är väl godkänt.
Åkte sen i väg för att handla åt min mor, hon bestämde sig för att hon inte orkade följa med dessutom fick hon främmande:)
Passade då på att låna en GDS hall för att se vad som var fel på mitt avgassystem

Det borde ju vara ganska enkelt att fixa men avgassystem brukar ju vara ett litet h... så vi får se hur jag gör, att jobba med armarna uppe är ju inte så bra för min del.
Sen tänkte jag titta på Golf men visst är det konstigt att så fort Leif Larsson kommenterar golf på Viasat Golf så är det antingen bildstörningar eller också har han problem med tekniken så i kväll hördes han inte överhuvudtaget långa stunder så därför gick jag och satte mig vid datorn en stund!!

070818
Ingemar

fredag 17 augusti 2007

Väder

Idag har det varit nästan alla väder i en salig blandning med både åska, åskskurar och hagel
men på eftermiddan klarnade det upp och blev riktigt fint.
Idag fick min mor komma hem från lasarettet gladast över det var nog katterna :)
Återstår att se om hon nu kan ta det lugnt så skall det nog gå bra.

070817
Ingemar

onsdag 15 augusti 2007

Spruken svit

Jaha så sprack det med att skriva varje dag har vaktiskt ingen aning om varför jag glömde skriva igår
Beror kanske på en massa störande moment
Men nu börjar man vara tillbaka i rutinerna igen även om de är förändrade
Jobbar ½ dagen efter lunch besöker jag min mor på lasarettet, uträttar eventuella ärenden och kollar hur katterna har det, proterserna mot att inte få gå ut blir mer och mer tydliga.

070815
Ingemar

måndag 13 augusti 2007

Första arbetsdagen

Så var första arbetsdagen efter semestern avklarad, som vanligt en tung start där mesta tiden går åt till att försöka få grepp om vad som hänt.
Besökte min mor på lasarettet och hon hade haft en lugn natt och såg ut att må betydligt bättre, förhoppningsvis blir hon kvar några dagar för fortsatt observation

070813
Ingemar

söndag 12 augusti 2007

Omvälvande dag


I dag genomförde vi Landsbygdsdagen 2007 nytt för i år var både platsen och tiden
Vi hade bytt stadens gator, som fortfarande är arbetsplats, mot badhusparken. pga blev det också en tidigareläggning med ca fjorton dagar, vilket förmodlign drabbade odlarna mest.
Men mycket folk, betydligt mer än vad vi trott, nöjda försäljare och nöjda besökare.
Det enda som inte riktigt fungerade var underhållningen där vidtalade bands vokalist tappat rösten under natten, att sen konfrancen aldrig dök upp var väl inte heller så kul, så nu har jag fått prova på den rollen också.
Appropå prova på så ville förstås tjejerna som höll på med ansiktsmålning testa detta på mig men som tur var finns inte så mycket bar hud i ansiktet, tur att jag inte rakade bort skägget som tänkt var!!Men en blå stjärna mitt i pannan blev det dekorerad med guld eller silverkorn, tjejen som målade sa med ett leende att färgen skulle sitta kvar tre veckor!!
Efter det hoppade jag in i rollen som konfrance, egentligen blev jag en levande reklampelare!

Däremot avslutades dagen på ett tråkigt sätt eftersom min mor ramlade ihop och fick åka akut med ambulans till lasarettet, där konstaterades att det inte var frågan om någon blödning men man kunde inte utesluta en mindre propp, kvar blev hon förmodligen första gången på sådär 50 år som hon får prova att ligga på sjukhus.

070812
Ingemar