fredag 11 december 2009

Veckan som gick



Halva veckan har jag varit på resande fot och det känns hade sen en massa bilder att ta hand om och skicka iväg dessutom kände sig både Freddi och Smurfa något försummade och krävde en viss uppmärksamhet.
Har varit på höstmöte med Hela Sverige ska leva och där medverkade vår landsbygdsambassadör armbryterskan från ensamheten Heidi Andersson och berättade om sin karriär och instrueraade även i armbrytarkonsten

Från resandet kan konstateras att det flöt på ovanligt bra knappast några förseningar eller borttappade saker.

Noterbart var att tåget från Skövde till Stockholm var 8-10 minuter för tidigt i Stockholm vilket tydligen också förvånade högtalarrösten!

Ett par av resenärerna hade blivit avstulna resväskorna på tåget vilket förstås är ytterst tråkigt.

Verkar också som att man kan se fram mot en lugn och helledig helg

Rönnberget 2009-12-11

Ingemar

söndag 6 december 2009

julbord


Det är alltid något speciellt med det första julbordet för året, Pålbergets Byaförening ordnade julfest i vanlig.Ett välbesökt och trevligt arrangemang med julbord, lotteri, lucia och förstås tomte.

Träffade också en fotointreserad dam som funderade på kamera köp och att gå en fotocirkel återstår att se vad det blir.

Annars började dagen inte så bra en boxer levererades under veckan så det kunde väl vara läge att försöka få igång den vilket inte var någon större hitt delvisberoende på dålig antenn men framförallt en skitprodukt som levererats. Hade man i stället köpt en fri box för 395 kr hade man säkert haft ett bredare kanalutbud än med den box som levererades från boxer ändå stod det att under de första två veckorna skulle man ha alla kanalerna inklusive canal+ tror jag det var.
men inte 4 möjligen 5 kanaler och de marksända lyser med sin frånvaro!
Det blir till att returnera det hela.

Katterna gillade defenetivt vädret i dag och tillbringade en stor del av dagen utomhus.
Men tydligen tappade de bort varandra med jämna mellanrum för speciellt Freddi kom in och letade efter Smurfa. Lustigt egentligen för han vill helst gå ut ensam, men är de ute tillsammans har han fullt sjå att hålla koll på Smurfa.
Tyvärr är det nog bara en tidsfråga innan utforskningarna för den lilla damen innefattar stora vägen. Rädslan hon visade de första dagarna när långtradarna passerade är som bortblåst, nu bryr hon sig inte om några oljud av det slaget.

Ronnberget 20091205
Ingemar