torsdag 10 juni 2010

Ett litet hopp tändes

Idag när det faktiskt kändes ganska varmt i luften och var riktigt behagligt även om solen var på väg ner, funderade aktiskt på att ta av mig fliströjan!!
Men eftersom vi var ute på nolia området och tittade på utställningsplats så var det bara att konstatera att kalla havsvindar blåste in över området.
Risken är väl uppenbar att det blir nattfrost och snöblandad regn i morgon!!

Fotoplank den 11 augusti undrar hur intresant det kan vara att delta

Förmiddan användes till att fortsätta röjningen i Stridholm kläderna var minsta problemet en hög för förbränning en hög för insamling och en liten hög som skall till Norrgården.
Blev betydligt värre när vi kom till löpare gardiner och en massa annat konstaterade att här får broder lov att vara med och se vad han vill ha, blir säkert lugnast så.

Kvällen avslutades med planeringsmöte inför Nolia ändrade förutsättningar gör att det blir en viss skillnad men temadagen den 11 august blir dock av som planerat

Konstaterar att gmail strular, lite konstigt kanske att det kommer ett felmedelande att man skall använda en webbläsare som stöder gmail, gör inte Googles egen webbläsare det



Rönnberget 2010-06-10
Ingemar

onsdag 9 juni 2010

Segt och Förkylt


Det är bara glömma veckan som gått en envis förkylning har saboterat det mesta så ingenting blir gjort vill bara sova!!
I går kväll var jag dock förbi en av mina grannar och där hade de besök av sin dotter med sju rottvailervalpar och förstås mamman.
Livat blir det och pågående blomplantering växte ett viss intresse!!

Idag tisdag har jag haft besök av en mäklare som värderat huset i Stridholm så nu har man en ungefärlig uppfattning om prisnivån.

Så nu är det egentligen bara att tömma huset och förklara för ägaren att det skall säljas vilket kanske kan skapa vissa problem.

Gjorde ett ryck idag med att tömma köket på alla specerier det blev förstås en hel del som åkte i väg till återvinningen men fick också en full låda med diverse hem som jag nu får fundera på var det skall rymmas!

En genomgång av frysen gav en massa bär och frukter så nu blir det saft och syltkokning till kommande marknader.

Men nu är det bara ta paus och samla krafter så man inte somnar under kvällens telefonmöte
I morgon är en ny dag kanske lite piggare

Ronnberget 20100607
Ingemar