fredag 10 september 2010

Stockholm



Har tillbringat tre dagar i huvudstaden och efter det är man som vaanligt ganska spak
Har varit på jämställdsutbildning med HSSL (Hela Sverige ska leva) temat var ledarskap fast med lite annorlunda vinkel faktiskt mycket intresant och spännande.
Kurslokalen var stilig men kanske inte den mest ändamålsenliga!




Hann också med ett besök på Gyllne freden, besöket inskränkte sig dog till en öl i baren och lite fotografering, naturligtvis efter att först ha frågat.











Hemma sent torsdagskväll möttes jag av fyra katter som defenetivt tyckte att inomhusvistelsen varit nog länge, men att hitta svarta kattungar i kolmörker är närmast omöjligt så mamma Smurfa fick gå ut medans ungarna fick stanna inne!
Smurfa var tillbaka inne snabbt medhavande ett stycke råtta som ungarna uppfattade som en ny leksak och att de kan visa humör visade sig också när jag försökte ta av dem leksaken det frästes kan man säga.
Idag på morgonen fick hela hopen gå ut men ungarna tyckte det var i kyligaste laget och var inne snabbt men efter mat så bar det iväg ut och jag kunde ägna mig åt egen frukost avgjort ingen hotellfrukost.
Smurfa har vissa problem att hålla reda på sina ungar och kommer in när hon behöver hjälp efter ett par timmars härjningar gick det bra att komma in för några timmars sömn.
Passade på att göra några inköp bla kattmat och hann även med ett lunchbesök och lite fotografering dock var det alldeles fel tid på dagen tidig morgon bör ge bättre resultat!!

Hemma igen var det kattungar som ville ut men denna gång blev det problem två av busarna hade hittat ett hål under huset där de smitit in och Smurfa tog sig inte in där vilket oroade henne, nu är hålet tillfälligt blockerat så nu hittar de väl på någonting annat.
Två av dem har förövrigt kommit på hur man forcherar hindren vid trappan och tar sig upp på övervåningen.

Behöver nog städa både i huset och i datorn men det får bli någonting för morgondagen

Rönnberget 20100910
Ingemar