torsdag 13 augusti 2009

Fixat


Gårdagens party med några fd. arbetskamrater blev precis så trevligt som man kunde önska sig.
Efter en välkomstdrink blev det en rundvandring som egentligen tog stopp i garaget vid den trasiga åkgräsklipparen. För inte kunde dessa teknikintreserade kllar motstå den utmaningen så hastigt och lustig skruvades det hej vilt och vips satt drivremmen på plats och gräsklipparen var som ny. Efter denna övning var det dags att fylla på energi och vätskeförråd i väntan på grillningen.
Kvällens regnskur passade på att komma medans vi var i garaget och den var inte långvarig.
Nu skulle jag faktiskt kunna lägga en ny titel till samlingarna, nämligen whiskysamlare, fick nämlgen en Mackmyra whisky en första utgåva som skall pryda lämplig plats och inte drickas upp.



Kvällen förflöt under trevligt småpratande och glada skämt där en del överaskande nyheter avslöjades beträffand chefstillsättningar i den nya organisationen. Däremot tycks det fortfarande vara totalt stopp när det gäller allt vad investeringar heter vilket inte är så trevligt.
Tiden går fort och det var dags att skiljas efter en trevlig kväll, de flesta hade ju också en arbetsdag att tänka på.

En annan kul grej var att brännbästare Håkan ringde och berättade att YIT inform skulle skriva om tjärdalsbränning och det kan förstås betyda ett antal 1000 möjliga nya besökare till hemsidan.

Det är nog bara att inse att man håller på att bli gammal för det känns mest som man legat i ett stenbrott i stället för i sängen.
Men efter lite frukost får man väl gå ut i det fortsatta vackra vädret och se vad dagen innehåller.

Ingemar

Inga kommentarer: