tisdag 11 augusti 2009

En rörig dag


Dagen började tidigt och bra ca 18-19 grader på morgonen perfekt arbetsväder, synd bara att arbetslusten var som bortblåst.
Har dock tagit ett ryck med veden, skottat sand och planterat lite grand men när arbetslusten infann sig så kom solen och helt plötsligt var det över 25 grader.

Fick telefon att drivremmen till gräsklipparen kommit, ganska fantastiskt eftersom den beställdes i går, lika fantastskt var priset, nu återstår bara problemet att få dit den.
Om inte annat kan det ju bli en övning för besökarna på torsdagkväll!

Att man aldrig lär sig:
Åkte in till stan för att handla lite och hämta drivremmen lämnade kameran hemma behövdes inte, men ett oplanerat besök besök på konsthallen för att hälsa på det arbetande folket ställde till det!
Naturligtvis ville Satu ha hjälp med en bild till Norrbottensteaterns föreställning slagen kvinna, konsthallen har som tur är en digitalkamera en Sony kompaktkamera men efter semester så var batteriet oladdat, en snabbladdning och det gick ta tre bilder.
Ny något längre laddning och det blev några bilder som skickades till Norrbottensteatern, om bilderna dög så dycker de väl upp i deras programblad annars blir det ny fotografering med egen kamera.
Måste nog skaffa mig en riktigt bra kompaktkamera som alltid följer med, kraven är enkla bra objektiv, liten men ändå hanterbar, bra ljusstyrka och säkert något mer

Råkade ut för något märkligt i dag fick ett mail från blocket är det beskrevs hur jag skulle betala för en annons på en motorcykel Suzuki GSX 750 i Borlänge.

Självklart fanns inte mobilnummret registrerat hos htta.se eller Eniro
Lite frestande att prova ringa nummret men det får vara, något skumt var det dock.
En tröst var dock att mailet från blocket avslutades så här:
PS. Det här mejlet går inte att svara på. Om du inte har lagt in den här
annonsen så har någon av misstag angett din e-postadress. Då kan du strunta
i det här mejlet.

Nu skall jag ladda kamerabatteri och packa kamera för morgondagens fotografering i Luleå

Ronnberget 090811
Ingemar

1 kommentar:

Anonym sa...

Det fixar vi!

En av besökarna på torsdagskvällen