söndag 2 augusti 2009

En vanlig dag


Söndag och det vackra vädret fortsätter ännu ett tag.
Konstaterade i dag att en av kattungarna inte mådde speciellt bra mycket mindre än sina syskon och i morse var han närmast livlös så han hamnade i katthimmeln.
De övriga tre är desto piggare men skriker som besatta när man tar upp dem, självklart kommer mamma katt sättande som en blixt för att se vad som pågår.
Tala om att ändra betende när man blir mor, tidigare försvann hon diskret så fort någon okänd kommer men nu ser hon till att vara först inne i huset när någon kommer, sen följer hon besökaren ut också.

Passade på att bjuda några släktingar på grillmat i dag, mycket trevligt i det vackra vädret även om blåsandet ökade under tiden.

Skrev också ihop en ny "att göra lista" och den blev oroväckande lång.
En punkt är dock påbörjad konstaterade att drivremen för knivarna är av på åkgräsklipparen så nu återstår frågan om var man får tag på en ny och hur man får dit den utan att riva halva gräsklipparen, just nu är det förstås en nackdel att ha satsat på ett udda märke.

Funderar också på vad jag skall göra med det tomrum som uppstod i denna blombänk när jag avverkade diverse träd.
Har satt dit en ny ros, man skulle kanske satsa på en sats lökar fast jag brukar inte ha speciellt tur med plantering av lökar!
Dessjämte brukar många av mina rosor också bli ettåriga!
Risken är förövrgt stor att höstastrarna invaderar området.

Rönnberget 090802
Ingemar

Inga kommentarer: