måndag 3 augusti 2009

Nya rutiner


Så var det första dagen med helt nya rutiner började med att sova en timme längre än normalt efter frukost tog jag ett pass med vedhögen och började sen med ett av garagen fixade till en batteriladdare och lyckades sen riva ner en hyllkonsoll men då blev ju den hyllan städad eller allt hamnade på golvet. Sökte utan framgång lämplig plugg men jag skall inte åka iväg och handla någonting i dag.
Fortsatte med att hissa upp bilen för att sätta fast avgassystemet men de upphängare som jag hade passade förstås inte men jag skall inte åka iväg och handla någonting i dag.
Dags för lunch och det blir ju en omställning för på jobbet kunde man ju gå direkt till matsalen och äta nu måste man ju fixa den själv :(
Fortsatte med garageröjningen och detta kommer att ta tid har tre sorterngshögar, sånt som skall bort, sånt som skall vara kvar i garaget och sånt som skall vara kvar men inte i garaget.
Skall också ordna till mina retursorteringslådor för vilken gång i ordningen!
Dags att börja förbereda kvällens möte undrar hur många som kommer, bättre att det blir någon macka över än för lite.
Ett snabbesök hos mor för att kolla att hon får i sig någon mat.
Hem för att skriva ut några bilder som jag skall ge en av deltagarna vid kvällens möte, fastnar vid dator så att det blir att rusa i väg till mötet.
Konstigt i dag är alla utom ordförande ovanligt sena och alldelens för många kommer inte.
Mötet löper på bra och vi konstaterar att vi inte blir sysslolösa, våran begäran om ökat anslag till byaforums adminstration fick ett delvist posetivt mottagande en ökning med 10 000 i stället för önskade 25 000. Däremot blev det blankt nej till begäran om ökade medel för landsbygdsutvekling, vilket inte direkt var oväntat.
Bilderna blev förstås liggande kvar hemma!!
Mackor blev det kvar så frukosten i morgon är räddad och då blir det nog nödvändigt med en inköpsresa också det är bara frågan om att få det att stanna vid en resa!!
Dagens bild ett vackert potatisland granne med bygdegården!

Rönnberget 090803
Ingemar

Inga kommentarer: