torsdag 12 juli 2007

Fredagen den 13

Vaknade tidigt vid ½ 5 tiden kollade vädret, under över alla under solen lyser.
Freddi tyckte förstås att det passade alldelens utmärkt att ge sig ut på upptäcktsfärd denna morgon, själv återvänder jag till sängen!
Vaknar av klockradion och nyheterna kl 6, halvdöd och skulle bara vilja fortsätta att sova en stund till, det vakra vädret är nog av övergående karaktär regn väntas både från söder och öster. Konstaterar att det är hög tid att fylla på förråden men en filtallrik och en kaviarmacka får räcka som frukost, dagens första kaffekopp intas på jobbet när man väl är där.
Freddi tittar in och blir avtorkad och äter sin frukost som dagen till ära består av torrfoder och en skinkbit sen sticker han ut igen.
Konstaterar att filöverföringen har avbryrtits under natten och två datorer står dumt stirrande och tycks fundera " vad vill du att vi skall göra"
Åker iväg till jobbet och är på plats ca 7 dvs som vanligt.
I helgen är den stora semesterbytar helgen på jobbet vilket innebär att halva arbetsstyrkan börjar sin semester och den andra halvan börjar om att jobba efter semestern på måndag.
Detta gör också att det är i det närmaste omöjligt att få tag på någon om det skulle bli problem någonstans

Eftermiddagen tillbringade jag på vedbaken med förhoppningen att bli klar med detta någon gång.

Så var det då dags att ta itu med datorn. Hade under dagen införskaffat nödvändigt brännarprobram så det var ju bara köra igång, icke det problemet var ju ledigt utrymme på datorn och det visade inte räcka till för att installera brännarprobrammet
Efter diverse städning så kunde installationen göras, sen var det bara att börja bränna börjar med bilderna och för att vara absolut säker tar man med alla bilder.
Naturligtvis uppstod det nya problem bränningen fungerade inte på högsta hastighet och innan jag begrep att man måste minska hastigheten så sas ett och annat hårt ord.
Så till slut startade kopieringen men det är bara att konstatera att det tar tid.

Här skall vara med en bild på en gul lilja som slagit ut men som ni förstår var det inte läge för att spara nya bilder på datorn!!
Så allt har sin tid bilden kommer nog



070713
Ingemar

Inga kommentarer: