måndag 26 december 2011

Julhelgen

Lite förrvirrad blir man nog av vädret dagens bild ger ett intryck av lätta sommarmoln bilden togs dock på juldagen och passar nog inte riktigt ihop med årstiden.

Julhelgen har varit lugn och stilla ungefär som meningen kanske är med denna högtid. Katterna och jag har verkligen slöat och blandat korta utomhusvistelse med lata inomhusaktiviteter.
Har tittat ovanligt mycket på TV och konstaterar att jag har alldelens för många kanaler att välja mellan.
Julafton är verkligen repriserna förlovade dag SVT kör nog med samma programtablå som tidigare år med Kalle Anka, Kan du vissla Johanna, Karl-Bertils jul, Svenson Svenson och Sällskapsresan. Det enda som var nytt där var julvärden, Kalle Morelius som inte gjorde bort sig men stack inte ut heller.
Hittade en gammal aktionsfilm på 6 eller var det 7 förmodligen var det också en repris.
Mesta TV tiden har dock ägnats åt Golf även det repriser från de stora tävlingarna under året av vilket jag missat de flesta.

Har även sorterat papper och faktiskt lyckats tömma köksbordet vilket fick till följd att Smurfa tycke det blev en bra sitt och liggplats!

Har också plågat min cykel minst en halvtimme på morgonen samtidigt som jag lyssnade på radio och programmet helgmorgon där man med lyssnarnashjälp försöker ta sig från en plats till en annan. Idag var starten Kalix och målet var ja just det en bandymetropol i Småland men namnet bara försvann,hela iden med programmet tycks vara att ringa och väcka folk,
En bekant medverkade i programmet men han tackade nej till att hjälpa till var upptagen av annat.
Undrar vad som skulle hända om någon på startorten hade en kontakt i avslutningsorten det skulle bli ett kort program men förmodligen skulle en sådan inte få vara med i programmet apropå ingenting så var det kanske Vetlanda som var slutort!
Cyklande var det börjar med en ½ timme måndag,onsdag och fredag så får man se hur det utvecklas.

Ingemar
ronnberget.se

Inga kommentarer: