tisdag 27 december 2011

Irriterad

Skall man förstås inte vara men ibland är det ofrånkomligt!

Vart skall man börja kanske bäst med tågproblemen, SJ fortsätter att nonchalera sina strandsatta kunder blir intressant att se vilket undantag man hittar för att slippa ersätta de resande för förseningarna.
Nu skall visst tågtrafiken vara i gång vid midnatt, imorse gick det en buss från Luleå till Sundsvall för att fortsätta med X2000 till Stockholm. Irritationen var stor bland de som inte fått information förstår dem.
Undrar hur mycket bonus SJ och Banverket kommer att betala ut i år?

SMHI har det inte lätt igår kväll gick man ut och förklarade att nu var stormarna över med påföljd att det var full storm i natt, tydligen ett oväder som norrmännen inte döpt så då fanns den inte enligt SMHI!
För något år sen var regeringen missnöjd med att SMHIs prognoser bara hade 80-85% träff.
Jaja tvivlar på att SMHI prognoser för Norrbotten kommer upp över 10%.

Ingen tidning i morse och inte någon ny tidningslåda heller, enklast vore förstås att hämta en ny låda hos Bryggan men se det går ju inte heller för sig då tar man ju jobbet för någon, förövrigt ett jobb som denna någon inte gör. I morgon tror jag att jag skall ringa tidningstjänst och fråga om det behövs dagliga påminnelser.

I dag var det Bowling och bortsett från första serien så gick det riktigt bra kom upp till 435 poäng på tre serier och det är riktigt bra för min del, dessutom fick jag ett fotojobb så dagen var inte helt förstört.

Sen har Junior VM i hockey startat med 9-4 vinst mot Lettland, Kanada krossade Finland med 8-1, synd bara att det är så knasiga sändningstider men det löser sig säkert när turneringen kommit en bit på vägen för sova kan man ju göra en annan dag!

För övrigt har det varit en massa annat strul som irriterat men eftersom det var självförvållat så får det försvinna i minnets glömska, det är ju onödigt att förorsaka någon en skrattattack

Ingemar
ronnberget.se

Inga kommentarer: