lördag 30 juli 2011

Loppis

Idag har jag varit på loppis i Badhusparken vi var där åt Pitebgdens Forskarförening och även idag gick vi plus tack vare försäljning av våra CD skivor.

Egentligen var det bra loppisväder inte gassande sol men inte heller friska vindar. Man måste vara två annars blir det ganska enformigt, gick någon runda då och då och konstaterade att man inte behövde någonting av det som erbjöds mer än rågkakor. Konstaterade också att det var flera mer eller mindre kompletta golfutrustningar som erbjöds, undrar om det beror på att säljaren har ledsnat eller bytt upp sig.

Största delen av torsdag och fredag ägnades åt bildmontering, tyvärr verkar det bli en del återbud till utställningen så valet av namn "Så blev det" passar ganska bra.
Förmodligen dyker en eller annan medlem upp på vernissagen och hade ingen aning om att det var utställning.

Piteå är som vanligt en belägrad stad den här helgen, orsaken heter PDOL och i år kan man inte klaga på vädrets makter, inledningen verkar också ha varit ganska lugn, kom just nu på att jag missade en bild, Piteå stads kyrka omgärdad av PDOLs inhängnader.
Annars fick jag en ny ide till bildprojekt "fötter" skulle kanske vara något att jobba med fast idag blev det mest skor!

Trollet har varit försvunnen i två dygn och det brukar innebära att han gett sig ut på vandring till Stridholm men  ett besök där löste inte problemet och naturligtvis satt han och väntade när jag kom tillbaka, hungrig förstås men nu skall han ju ut igen men det blir inte av.

Ingemar
www.ronnberget.se

Inga kommentarer: