torsdag 19 januari 2012

Livsnjutarna

Grått och trist väder lämpligt för möte
I går hade livsnjutarna sitt första årsmöte där det beslutades om stadgar och funktionärer valdes dessutom fikades det och pratades minnen.
Blev tvungen att tacka nej till ett annat möte i går kväll som blev inställt nytt försök nästa vecka.
På hemvägen i går slocknade delar av bilens belysning vilket alltid är blir en överaskning.
Använde dagens ljusa timmar till att fixa belysning mm, även om man har en gammal bil kan det vara förenat med vissa besvär att byta strålkastarlampor nåja går det inte med list så kan det väl gå med våld en rejäl hammare visade sig vara ett utmärkt vektyg!

I övrigt har dagen används till att fixa protokoll och övriga handlingar efter gårdagens möten, det är helt klart en fördel om man kan göra bort protokollskrivandet direkt.

Katterna tycker tydligen det är trevligt när husse är hemma för då kan man springa ut lite när som helst, risken finns förstås att man blir bortglömd!
Fast ibland är det inte mat eller utgång utan då vill speciellt Trollet ligga i knät och bli ompysslad och får han inte det blir det en rusch på tangentbordet som kan ge alvarliga konsekvenser, märkligt hur skickliga de är på att hitta strategiska tangenter


Och när mötet var slut hade det hunnit skymma ordentligt
Skönt med en vilodag där man kan skylla på vädret annars är det många möten på G närmaste tiden.

Trots allt märks det att dagarna blivit längre, hoppas på bättre väder närmaste tiden så kan det kanske bli en och annan vinterbild!

Såg att någon vunnit 133 miljoner undrar vad man skulle göra om det hände, risken är förstås minimal om man inte köper lotter!


Ingemar www.ronnberget.se

Inga kommentarer: