fredag 27 januari 2012

Jag såg

Solen idag visserligen bara en kort stund men ändå, såg också en blå himmel och den var synlig längre än solen innan gråa trista moln vällde in från söder.

Började dagen med möte med LPR och som vanligt var det dåligt deltagande från de politiska repensentanterna i nämnderna, bara kultur&fritid och kommunstyrelsens repensentanter som anser landsbygdsfrågor viktiga.

Beslutades om nominering av kandidater till årets by 2012
Beslutades om förslag till repensentanter i LPR
Information om mässa i Boden framtid på landet den 15-17 maj, undrar om det inte kolliderar med mitt RIFO deltagande.
Information om var man kan söka landsbygdsmedel i Piteå Kommun.
Mötet avslutades enligt plan!
Hämtade ett album för scanning, ett besök på Smurfit för diverse kopiering, många dörrar det stod GFD kan förstås bero på att det är fredag men kan delvis också bero på att en del förbereder klockutdelning, passade på att äta lunch där när man likaså var på plats.
Förbi Öjebyn och handla, kom också ihåg att posta ett brev som legat i bilen några dagar!
Och det var då jag såg solen och även hann ta en bild, säkert några passerande som trodde att det var dem som fotades. Tror att jag idag för ovanlighetens skull uträttat alla planerade ärenden och ingenting glömt.
Förbi Stormyrbergets lantgård och köpa färska ägg passade också på att ta några bilder på Marias nya hus, ganska länge sen det byggdes nytt i pålberget och ännu längre sen det var något nybygge i Pålberget och ännu längre sedan på Stormyrberget, kul är det dock.

Hemma igen möttes jag av katter som ville ut först två och sen när de skulle in for Smurfan ut på egen hand. Och så kan man hålla på ett tag om man är på det humöret.

Inga kommentarer: