onsdag 4 januari 2012

Hoppsan

Undar vad som hänt här tur att det var UV filtret som tog smällen
Ibland gör man konstiga val som i natt tex.
När Finland gjorde 2-0 i andra perioden stängde jag TV och sa godnatt till katterna, helt klart förvånad när jag hörde på 6 nyheterna att sverige var i final, ingick helt klart inte i min sinnesbild, men en stark moral finns i laget återstår att se hur långt det räcker mot Ryssland

Har varit en slö dag cyklade mitt pass tidigt och det gick tungt undrar när det skall lossna.
Undrens tid är inte förbi i morse var tidningslådan levererad så det var bara att skruva fast den!

Sen fick det bli något sen frukost och tidningsläsning och rastning av katter i dag var det mycket in och ut innan de insåg att det inte blev bättre väder!

Sen blev det mycke TV- sport (bäst var tydlig så ingen tror att man drabbats av någon kris) med lite tid för bildbehandling.
I Tour de Ski har det blivit mycket stolpe ut för Hellner för idag visade han strålande åkform.
Ser ut som det både bland damerna och herrarna kan bli ett tvåkjejsarslag och mycket talar väl för dubbel norsk seger.

Nästa sportpass blev skidskytte med damstaffetten som blev dramatisk där tyska stjärnan Margateta sköt bort sig fullständigt på sista sträckans stående så det blev Rysk vinst.
Sveriges insats var sådär med en sjunde plats där Helena Ekholm drog på sig en straffrunda i stående vilket inte tillhör det vanliga.

Blev sittande framför tv och tittade på nya programmet Voice någonting konstaterade att det är nog ingenting för min del.

Fortsatte att titta på TV4  med  mission impossibel med avbrott för sportnytt och nordnytt.

Brukar inte titta speciellt ofta på TV 4 mest pga alla reklam.

Dagens nyhet är väl spritförsälning vid sportarrangemang där hockyn tydligen går i spetsen själv tycker jag inte det år speciellt passande!

Konstaterar att det nog måste bli ett stadsbesök i morgon  för inköp av UV filter och kattmat om det nu finns ett sådant att uppbringa.

ronnberget.se

Ingemar



Inga kommentarer: