måndag 19 december 2011

Förstod väl det!!
Idag började mitt nya liv :-) vaknade dessutom tidigt så det var bara sätta igång men fick börja med att byta batteri, tungt gick det och pulsen steg som en raket och benen kändes efter ett tag som bly, man kanske inte märker något resultat så fort tyvärr, måste nog leta reda på instruktionerna och göra ett exelark för att följa utvecklingen men det är kanske inte så bra för då kanske illusionen på hur duktig man är krossas brutalt!!

Nåja efter den övningen var det behagligt med frukost och en titt på TV som man kunde förstå så ägnade sportpanelen mesta tiden åt Foppas avslöjande om läggmatch även om man hann med att diskutera Fotbollsförbundets irrande.
Min snöröjare dök upp och gjorde ett snyggt jobb, behövde bara sopa av bron.
Hämtade tidningen, konstaterade att nu är tidningslådan fullständigt krossad, undrar när ny låda kommer har ju bara ringt två gånger. Tänkte dra hem soptunnan men se de var sena i dag!

Dagens nyhet var väl att SAAB lämnat in sin konkursansökan orsaken lär vara att kineserna inte ville satsa mer pengar eftersom GM inte tillåter att deras teknik används så länge kineser är inblandade.

Morgonens andra stora nyhet var att Nordkoreas diktator Kim Jong-II trillat av pinnen, så nu funderar alla på vad som skall hända. En aning patetiskt var förstås inslaget med den gråtande kvinnliga nyhets uppläsaren!

Fick ett ovanligt telefonsamtal med beskedet att jag måste skicka en faktura på fotodokumentation pga att redovisningen av konferensen måste vara klar före årsskiftet.

Ett annat samtal kom från FOTOs redaktör som ville ha bilder från årets DIFO har skickat ut förfrågan sen får jag söka bland egna bilder.

Ny har Länsstyrelsen sagt ja till byggande av 314 vindkraftverk i Markbygden.

I morgon blir det en heldag i stan, har bl.a ett eller flera möten med folk sen måste jag förstås julhandla vilket kräver sin man, men dagen börjar med bowling får se om man har vilat sig i form eller om det är som vanligt!

Ingemar
ronnberget.se
v






2 kommentarer:

Anonym sa...

Konstigt att dom överhuvudtaget lagt in pengar på ett bolag som aldrig gått med vinst

Ingemars tankar sa...

Ja märkligt och nu kommer kineserna till Trollhättan för att försöka köpa upp konkursboet!