torsdag 2 juni 2011

Vilodag

I dag har inte speciellt mycket blivit gjort
Hade en hämtning på Kallax 13.30 och det planet kom i rätt tid har också studerat diverse trädgårdsanläggningar finns många ideer men sen skall det utföras också så det får nog stanna vid planer.

På väg mot Kallax upptäckte jag att tanken närmade sig tom inte så underligt egentligen för trippmätaren visade att det var kört över 70 mil sen senaste tankningen, får nog börja skriva dagbok kanske man får ett grepp om vart milen tar vägen.

Väl hemma var det läge att provköra den reparerade gräsklipparen och den fungerade alldeles utmärkt problemet är bara att uppsamlaren fylls alldeles för snabbt.

På kattfronten inget nytt just nu föredrar alla utomhusvistelse vilket inte är så konstigt.

Ett erbjudande från Fuji kom i inkorgen så nu har jag provat att beställa lite olika bilder + en tshirt med kattmotiv förstås:)
Blir intresant att hur detta fungerar både kvalite och leverans risken är förstås stor att det blir delad leverans så man får betala flera frakter!

I morgon är ett besök planerat till Skellefteå för att titta på Skellefteå Fotoklubbs utställning behövs lite inspiration. Fick tipset att parkera på ett tak för det skulle bli närmast, bara ställa in autopiloten och hoppas på en lyckad landning

Rönnberget 2011-06-02
Ingemar

Inga kommentarer: