fredag 29 oktober 2010

Fredags fundering

En lugn start på dagen steg faktiskt inte upp förrän ½ 8 !

Bläddrade genom ett nummer av Teknikens Värd och kom ihåg en diskussion som jag haft med en tidningsförsäljare en gång, fattar inte hur man kan kalla en tidning Teknikens Värd som bara innehåller bilar och möjligen lite andra motor relaterade saker, bläddrade igenom tidningen och konstaterade att det bara handlade om bilar och bilar.
Lite skadad blir man nog om man sätter likhetstecken mellan bil och teknik!

Även ett tomt hus skall sotas, sotaren skulle komma mellan 12 och 14 och kl 12 infann han sig punktligt egentligen hade det nog inte behövts någon sotning för det har nog inte eldats mycket där sen slutet av april!
Faktiskt inte så lätt att veta vad man skall säga upp och avsluta när man får ett tomt hus på halsen. Borde finnas en handbok i ämnet.

När jag väntade på att sotaren skulle bli klar ringde leverantören av kyl och frysen och meddelade att det skulle levereras ca 14.

Hem och tömma den gamla kylen, förstår inte hur det kan vara så mycke saker i en kyl och ändå hittar man inget ätbart!

Kyl/frysen levererades och kattungarna fick spader när det kom en lastbil på gården, flydde in för att lika fort sticka ut när kylen transporterades in.

Bara att koppla in den och fylla den, märkligt nog var det inte mycket som inte behövde kastas, och nästan full blev den.

Tror jag skall försöka konsultera en konsult som kan berätta hur man förvarar mesta möjliga saker utan att det ser stökigt ut!

Avslutade dagen med lite test av nya objektivet, dagens bild från en kylig Piteälv, hoppas dock på en klar och fin höstdag innan snön infinner sig.
Passade också på att hämta min opererade vittra, h*n hade ju fått tre fingrar kapade vid fall och det är inte kattungarnas fel.

Fick också ett tråkigt telefonbesked en medarbetare som sagt upp sig, trist.

Hamnade slutligen vid datorn och där kan man bli sittande många timmar

Rönnberget 2010-10-29
Ingemar

Inga kommentarer: