tisdag 23 mars 2010

Inspirationsträff

Började dagen med ett besök på vårdcentralen i Öjebyn för att hämta ut sk hjälpmedel, ovanligt tomt i väntrummet så detta borde gå fort! Efter ca 20 minuter dök en granne upp och vi fortsatte att vänta förmodligen hade det blivit lunchtid men efter ytterligare väntan så dök min diabetessköterska upp och fixade våra grejer. På väg ut gick jag förbi rummet där man skulle kunna testa blodtrycket alldelens själv men det var stängt tillsvidare med hänvisning till distrikt sköterskan så det fick vara få nog ta och fundera på att nyttja vårdval Norrbotten för att byta vårdcentral. 45 minuters väntan är i längsta laget för en rutinåtgärd.

Fortsatte och gjorde bort övriga inköp, ser att handels varslar för strejk från den 1 april mitt i påskhandeln tala om väl timat!

Väl hemma fördjupade jag mig i den ständigt återkommande sysslan som heter städning
blev också påmind om att det nog är dags att eställa biljetter till kommande resor.

Sen var det dags för kvällens inspirationsträff med Bildgruppen P, studiebesök hos Maria Fäldt i hennes nya lokaler.
Stor och ljusa lokaler med gott om plats, ljussättningen på hennes kontor var helt klart imponerad. Efter rundvandring allmänna diskusioner där det framkom att människor, natur, örnar, macro och hundar var några av de församlades favorit områden och fika var det dags för kvällens fotografiska övning som handlade om mörkerfotografering, en helt nedsläkt studio enda ljuskällan en ficklampa som belyste motiven, förhoppningsvis dyker det upp en eller annan bild från övningarna men till dess får ni nöja er med en bild på fotografer som förbereder sig sett ur modellens vinkel
Ta gärna en titt på några av Christers bilder från mörkerfotograferingen

Rönnerget 2010-03-22
Ingemar


Inga kommentarer: