lördag 20 februari 2010

Äntligen

Blev det intresant i OS
Herrarnas dubbeljakt blev en jackpot för det svenska laget, för det var en laginsats när Johan Olsson gjorde ett ryck efter skidbytet och körde solo nästan hela andra halvan där Hellner och Södergren ofrade en massa energi på att kämpa sig upp i ledning av klungan för att bromsa och hjälpa solokörande Johan Olsson.
När Johan blev upphunnen i sista utförslöpan av tre jagande vargar orkade han spurta till sig en bronsmedalj efter Hellner och Anger. Starkast i spurten var dock Marcus Hellner.
Otroligt roligt var det också att Anders Södergren helt plötsligt hittade formen och var i toppform just denna dag och tom spurtslog Nordtugg i kampen om 10 platsen

Något helt annat nu
Visst är det märkligt att just när man snabbt skall kolla något på datorn då kan man nästan vara säker på att just då startar antingen en säkerhetskopierin, programuppdatering eller något annat som kräver hela datorns uppmärksamhet!! Men sånt är väl livet.

Livat var det i morse denna gång var det Smurfa som på alldelens egen tass ställde till det
Efter att ha varit ute och kom in fort, kanske inte så konstigt det var ju nästan -30, hoppade hon upp i köksfönstret för att kolla vad som hände ute, kanske spanade hon efter en viss talgoxe !
Vad som sen hände vet jag inte riktigt men det blev ett våldsamt brak och en chockad kattunge försvann uppför trappen. Hon lyckades riva ner några stora ljusstakar som i fallet drog ner en fotoram som föll så precis att graset krossades och glasskärvor spred sig i köket. Bara plocka fram damsugaren och försöka suga upp glassplittret innan det fastnar i någon fot.
Varken Freddi eller Smurfa gillar damsugare som är igång och lämnade snabbt köket vilket var en fördel.

Men nu är det nog dags att krypa i säng inte speciellt mycket intressant på nattens OS program , får kanske kolla in hockyn som börjar kl 6

Rönnberget 2010.02.21
Ingemar

Inga kommentarer: