söndag 12 februari 2012

Sol

Det blev en dag med strålande väder
Vilket lockade ut Freddi och Trollet i solskenet vilket gjorde att jag plockade fram mitt långa zoom ur gömmorna för att föreviga solkatterna.

Annars har det mest varit sport under dagen
Utförsåkningen blev som vanligt dvs ingen större framgång!
Golfen blev inte heller någon succé även med tre svenskar bland topp20,

Inte heller skidåkningen uppfyllde förväntningar och damernas stafett fick en katastrofstart på 1.a sträckan sen skötte man sig bra och det blev en fjärde plats. Herranas stafett såg riktig bra ut de tre första sträckorna men på fjärde sträckan blev det som vanligt övriga lag huvudlösa åkning bäddade för Nordtugg som trots "dåliga form" lätt kan spurta hem segern till Norge!!

Kan inte fatta hur de tänker där alla åker och sover i 9,5 km för att sen satsa på en spurt där man är chanslös men man vill kanske inte vinna

Skidskyttet och tennisen ska vi inte prata om!!

Efter dagens sport och fotoinsatser tog jag med grannen på en testtur för att få hjälp med att bekräfta min teori om var missljudet kom från.
Efter en kort provtur så kunde vi konstatera att missljudet kom från avgassystemet, det märkligaste var att oljudet försvann under provturen, får väl hänföras till avdelningen självläkande krafter eller magiska fingrar.

Hemma igen var det dags för mat, palt dagen till ära!

ronnberget.se Ingemar

Inga kommentarer: