lördag 25 juni 2011

Vernissage på Svensbygården

Vaknade onödigt tidigt och skickade ut katterna sen gick det inte somna om.
Blev en lång frukost och diverse utomhus aktiviteter, inget regn ännu, innan det var dags att åka till Svensbygården för dagens vernissage.
Gjorde ett stopp på vägen för inköp av lite vernissage tillbehör!
Väl på plats konstaterades att jag missat ordningsföljden på två bilder, enkelt fixat bara byta plats på bilderna.

Solen tittade fram och värmde skönt innan det var dags att ta emot de första besökarna, fick en blomma av dem dessutom följde det med en burk kattmat, kan nog bli strid om den godbiten, sen återstår att se hur länge blomman håller sig vid liv.

Fler besökare dök upp mer eller mindre oväntade besökare men det blev trevliga pratstrunder om det ena och andra inte minst foto.

Ett gäng västerbottningar dök upp för att spela farmergolf vilket de började med viss optimism även om spelet   stundtals gick mest i sidled. De hade med två småpojkar som tydligen la beslag på bollarna så fort chansen gavs. En regnskur i kombination med trötta barn gjorde att matchen avbröts i förtid.

Även loppisboden fick besök hittade en del intressanta grejer men glömde köpa dem finns kanske kvar nästa gång.

Mitt på dagen blev det stiltje passade bra att bli bjuden på hemlagad hamburgare, otroligt god, utklassar Max mfl.med hästlängder.

Sista timmen dök det upp en del väntade besökare så antalet besökare blev hyggligt.

Passade också på att premiär visa piteUnikas nya bildspel som väckte en hel del frågor och kommentarer vilket förstås var trevligt.

Sen var det bara att packa ihop och konstatera att det varit en trevlig dag med intressanta besökare.

Väl hemma konstaterade jag att det kändes att det blivit en tidig morgon och i detta instämde katterna så det blev en middagslur innan det var dags för middag och golf, konstaterade besviket att Stenson tydligen hade problem på ett hål, 9 slag på 11 hålet förstörde den dagen.
En slö avslutning på kvällen avrundade en trevlig dag

Rönnberget 2011-06-25
Ingemar

Inga kommentarer: