måndag 6 juni 2011

Nationaldagen

Undrar hur många som firar denna, en del finns det förstås men den stora massan ser det nog som en röd dag som innebär ledighet.

Det blev en något orolig natt för Freddi hade helt plötsligt kommit på att det gick alldeles utmärkt att sova inomhus, beror kanske på blåsten som han inte gillar.
Men ½ 3 Tyckte han att det var färdigsovit och skulle ut in kommer i stället Trollet men han försvinner som en raket upp på övervåningen. Återgår till sängen.
Har ändrat taktik mot katterna, skall de ha mat får de komma in och äta, onödigt att utfodra skogens skator, grannens katt och övriga snltgäster.
Vaknade av att Trollet pratade högt och skulle ut lossades ingenting höra och till skillnad mot Freddi kan man lura honom och fortsätta sova.
Vid åttatiden var det dags för vaktbyte, Freddi in och Trollet ut!
Under förmiddan dök Busan upp och var hungrig efter att ha fått mat försvann hon dock snart ut men hon hann dock få sitt p-piller.
Efter ca en ½ timme gör Bullan entre och skall äta och sova så hon får stanna inne när jag smiter i väg på en biltur, blir stopp i Svensblijda för fikapaus och sen leverans av lite bilder här och där.

Hemma igen är det dags för gräsklippning och lite fotografering konstaterar att man är bortskämd med zoomobjektiv med fast optik måste man faktiskt flytta sig själv.
Freddi kommer in för mat och sovpaus och efter en stund avlöses han av Bulan som faktiskt är ordentligt trött efter sina övningar, blir förövrigt mer och mer fundersam om det verkligen var Busan som var in tidigare i dag för det slår mig nu att det inte var ett typiskt Busan beteende även om hon åt rökt skinka med välbehag.

Tre olika kameror dock inte vid samma tid på dagen förhoppningsvis syns en viss skillnad
17:13


                          
17:26
18:53


















Gräsklippningen och fotograferingen avslutad och Bulan fortsätter sin skönhetssömn.
Kanske dags att fixa lite egen middag nu.

Rönnberget 2011-06-06
Ingemar
www.ronnberget.se

Inga kommentarer: