tisdag 17 maj 2011

Grått och kallt


Undrar var värmen tog vägen!
Kallt och dimmigt var det i gårkväll när vi åkte hem från BR distriktstyrelsemöte i Börjeslandet.
I morse blev det fliströja på regnig och kall start på dagen efter att ha fixat diverse tekniskt strul blev det att ägna sig åt kartan i pätmen "att göra i Pitebygden" efter deiverse bråk med uppdaterat bildbehandlingsprogram stämmer förhoppningsvis kartan med verkligheten!

Efter en kort paus för lunch och lite shopping som blev mer omfattande än väntad, var det bara fortsätta med kartan, Ett telefonsamtal visade att det inte fanns några anmälda till kommunträffen Vittangi på onsdag.

På kvällens var det dags för jurybedömning av fotoutställningen MJAU. Ett trevligt avkoppling med bilddiskussion och funderingar
Relativt fort hittade vi de bilder som inte skulle vara med, lustigt egentligen för genomgången började ganska snällt för att ungefär halvvägs ha stegrats ganska ordentligt så vi gick genom bilderna ett varv till.
Efter ytterligare genomgån hade vi 15 bilder kvar som kommenterades och kvar blev 6 bilder där vi också hittade en vinnare och här var juryn rörande eniga, vi har en vinnare!!
Som får det specialdesignade 1a priset det blev också 5 hedersomnämnande, totalt 15 bilder kommenterades och alla antagna fotografer får diplom! Resultater tillkännages i samband med vernissaget den 28. Tack Maria för att vi fick använda din atelje och ja du hade rätt om när vernissaget är.

På hemvägen fick jag också besked om att det inte blir någon träff i Vittangi så morgondagen kan ägnas att textgenomgång inför Svensbyvandringen.

På hemvägen blev jag också uppringd av en man som hittat mitt namn och ville veta mer om Convoy egenanställningsföretag, förhoppningsvis fick han svar på sina funderingar och tips om hur han skulle få veta mer.

På eftermiddag tittade solen fram och genast blev livet något behagligare


Rönnberget 2011-05-17
Ingemar

Inga kommentarer: