måndag 25 april 2011

Påsk

Nu är det påsk ja den är tom nästan slut, tiden går fort
Helgen har varit lugn och ganska slö Fredag blev det lite fågelspaning med dåligt resultat snön och vattnet har försvunnit alldelens för fort och fåglarna har spritt ut sig så det blev inga bilder.

Upptäckte till min förvåning att det faktiskt blommade i en av blombänkarna bland allt gammalt som inte är bortstädad ännu
Lördag blev det ett besök i Arnemarks nya byagård för att testa projektor och ljud inför torsdagens filmvisning såg ut att fungera bra  så det blir filmvisning på torsdag.

Söndag blev det lite städning plockade också fram grillen vilket är rekordtidigt för min del hade också kvar en rjäl öring att grilla.

Fick oväntat besök av en gammal bekant som egentligen var på väg till Arnemark för att titta på ett hus som var till salu men upptäckte att jag var hemma och tittade in.

Eftersom det var länge sen vi träffades och mycket att prata om, så mycket att jag höll på att glömma av fisken på grillen men den klarade sig och blev egentligen perfekt.

Katterna lyste som vanligt med sin frånvaro när det kommer besökare bara Freddi som var fram och hälsade innan han fortsatte sina spaningar runt om på tomten.
Mindre än fem minuter efter att besökaren åkt stod de flesta katterna på bron och ville in och ha mat.

Smurfan som varit borta drygt en vecka dök upp på kvällskvisten och var hungrig och lite irriterad på nyfikna ungar. Risken finns förstås att hon varit ute på dåligheter och slarvat med sina p-piller men det visar sig förstås.

Nu är det dags för att ge sig ut och uträtta några ärenden innan det är dags för nästa städ och röjpass får heller inte glömma av att jag har ett Skype möte i kväll!
Busan funderar på vad hon kan hitta på och
var kompisarna håller hus

Rönnberget 2011-04-25

Ingemar

Inga kommentarer: