lördag 13 november 2010

Planering


Lördagen var avsatt för planeringsdag med PiteByaforum på Svensbygården.
Dagen började dock betydligt tidigare med en bunt katter som skulle ut och därmed var man klarvaken, frukost och tidningsläsning samtidigt som man lyssnade på Ring så spelar vi är en bra start av lördagen.
Att man sen blev upphämtad och fick skjuts var ju ingen nackdel.
På plats började vi med kaffe och macka innan det var dags att börja planerandet, Dagen flöt på bra med avbrott för lunch och fika samt en och annan paus för frisk luft!
Märkligt egentligen för samtliga deltagare var rökare vilket hör till ovanligheten kan en orsak vara att övriga deltagare var damer så något jämställdhetsmål klarade vi inte.

En hel del idéer och tankar diskuterades och återstår att se hur det blir med genomförandet!

Planeringsdagen kunde avslutas något tidigare än tänkt, tack Annica på Svensbygården för god service.

Väl hemma var det en bunt katter som känt sig försummade och stack ut i vinterlandskapet, fixade några bilder som skulle levereras och sen var det bara åka iväg till kvällens middag, ingen risk för att man blir hungrig denna dag.

Hemma igen var det bara utfodra hungriga katter och ge sig i kast med vissa redigeringsfunktioner vilket löstes och filen som skall skickas till tryck blev av hanterlig storlek.

Konstaterade vid katternas sista utomhusbesök att det blivit stjärnklart och betydligt kallare - 15 så temperaturen kanske har krupit ner under -20 i morgon då det är ny planeringsdag fast då i Alvik

Rönnberget 2010-11-13
Ingemar


Inga kommentarer: