torsdag 11 november 2010

Snö

Har fortsatt att snö i dag varken stora mängder eller ihålland men snöar gör det
Ett besök i huset i Stridholm visade att allt var lugnt där och märktes också att det blivit mildare ute.
Blev ett stadsbesök idag och där hade snöröjningen fullt upp, konstaterade att alla arbetshanskar försvunnit så det blev inköp av två par vinterhandskar ett par lämnades i bilden och det andra har förmodligen hunnit försvinna vid det här laget.

Min skrivare har ju fått fnatt och vill inte kommunicera med datorn, däremot går det skriva ut från minneskort och USB minne, tittade förbi hos min datorleverantör för att få något tips, köp nytt blev rådet!!

Passade också på att hälsa på en gammal jobbarkompis som köpt ny kamera självklart en Nikon och ville ha lite råd, släpade med mig fotoryggsäcken och det blev en par timmars foto snack, ja en del annat också, klarade mig också från parkeringsböter.

Några ord om katterna, snö och kyla tycks inte avskräcka ungarna även om de är mer vita än svarta när de kommer in. Freddi och Smurfa tycks dock ha drabbats av leklust märkligt egentligen Freddi är ju ändå 12 år.

Ikväll blir det möte om leder, alltså sådana som man går på, en fördel är förstås att det är i grannbyn, nära men man slipper värdskapet.

Däremot ser det bekymmersamt ut med Hantverksmarknaden i Stridholm den 20 med få intresserade deltagare, vi får nog hitta på något annat, marknaden för marknader verkar mättad.


Rönnberget 2010-11-11
Ingemar



Inga kommentarer: