fredag 9 juli 2010

Irriterad

Postens hantering av saker och ting kan verkligen skapa irritation
Fick två utbetalningskort häromdagen dels från Bilprovningen en besiktningsavgift som jag betalt men avbokat så efter 4 månader kom de pengarna tillbaka, dels hade jag dubbelbetalat en avgift för föreningen, tycker det är konstigt att dessa återbetalningar kan göras till det konto som betalningen skett från utan nu får man betala 25 kr per avi.
Man får väl anta att det var en orutinerad expedit i kassan, för naturligtvis var blev det problem med utbetalningen till föreningen!
Löste sig med att om man var bud gick det bra hämta ut pengarna, dessutom var det något förmodar jag tekniskt problem eftersom strekkoden på avier och körkort behövde läsas in ca 10 gånger allt mellan kön bara växte bakom en, nästa gång skall jag kolla om posten har något annat utlämningsställe det kan faktiskt löna sig att åka någon mil extra!!

Kvällen avslutades med en trevlig grillafton med goda vänner där det mest dramatiska var att en gammal vickstol i trä brakade i hop, där hjälpte det inte att man gått ner 7 kilo på senaste tiden, stolens blev lågornas rov och den mysiga brasan förvandlades för en stund till effektiv värmekälla vilket iof inte behövdes i den varma sommarkvällen.
När detta skrivs strax före kl 6 på lördagmorgon har Smurfa lämnat ungarna i min vård och gått ut på morgonjakt eller vad hon nu kan syssla med, hennes utflykter tenderar att bli längre och längre, hennes ungar är förövrigt en vecka gammla nu och någon av dem har öppnat ögonen så nu måste det nog till ett annat arrangemang för deras liggplats.
Freddi passade på att komma in och få lite mat innan han snabbt for ut i friheten.


Rönnberget 20100709
Ingemar



Inga kommentarer: