fredag 4 december 2009

Fredagsfunderingar


Ser att dagens försenade PT har ett reportage om flytten av konsthallen, något ovanligt att andra än konstföreningen får komma till tals.
Hörde också att det varit ett inslag i TV24 Norrbotten med samma budskap tydligen, får vi inte som vi vill så lägger vi ned föreningen. Att stampa med foten, skrika och hota brukar inte ge speciellt bra respons och hör väl mer till sandlådenivån.

När vi ändå är inne på PT så var det tryckeriproblem igen och tidnigen kom någon gång under dagen förra gången kom den inte alls och det får mig att fundera, vad händer egentligen med annonsörerna en sådan gång, får man igen pengarna, ny annons eller låtsas tidningen inte om problemet. Lite trist är det förstås för den som tex satt in en helsidesannons att idag händer det och det och ingen får veta det.
Personligen tycker jag att det borde vara självklart att eftersom det inte blev någon annons kan det heller inte komma en faktura. Omsätter man det till egen verksamhet om jag får ett fotouppdrag utför det men levererar aldrig några bilder inte får jag betaalt för det som ett exempel.

Ett inneord på Facebook verkar vara Fredagsmys!!!! , undrar om folk verkligen menar samma sak eller är det ett modeord som bara används slentrianmässigt utan någon innebörd

Rönnberget 20091204
Ingemar

Inga kommentarer: