tisdag 10 november 2009

Slö dag

Idag har inte mycket hänt vissa planerade aktiviteter sprack.
Passade på att läsa insändarsidan i PT och fastnade för en insändare från representanter för konstföreningen naturligtvis om konsthallen, när man läser deras insändare får man intrycket att det är de som driver konsthallen så idag har jag faktiskt svarat på deras insändare men förmodligen kommer den inte in.
En annan insändare var trafikant som irriterades över små firmabilar som kör alldelens för fort så för att se hur fort en sådan firmabil körde åkte han i fatt den med visst besvär och konstaterade att det gick fort, detta påminner mig om en gammal Lilla Fridolf historia där Fridolf gjorde samma sak och klagade hos polisen med böter för fortkörning sim följd. Kanske därför insändaren föredrog att vara anonym, å andra sidan klagar han också på kommunens bilar som kör alldelens för sakta.

Ytterligare en insändare var Anton som tyckte att biltestarna skulle testaa sina bilar i Finland eller Ryssland, förmodligen tycker Anton även att alla andra utländska besökare som faktiskt tillför en och annan krona skall förlägga sina besök till andra länder. Jaja det finns konstigt folk och så finns det ännu konstigare folk och dessutom sverigedemokrater!!

Till sist
Lantbrevbärare är ett konstigt släkte har nu under en längre tid haft Naturskyddsförenings dekal om ingen reklam på postlådan och det har fungerat otroligt bra men häromdagen såg jag att klisterlappen höll på släppa och naturligtvis var det reklam i lådan!
Satte fast lappen och det fungerade igen men häromdagen kom det ju snö och vips var lådan packad med reklam. Av detta kan jag bara dra slutsatsen att lantbrevbärarna har någon form av bonus för hur mycket reklam man lyckas dela ut, kvalificerat miljötänk med andra ord.
Har också lagt in bilder på några tidigare inlägg vilket jag glömt i brådskan


Rönnberget 2009-11-10
INgemar

Inga kommentarer: