onsdag 7 oktober 2009

Försenad


Ibland kör det ihop sig utan att man egentligen vet varför och så var det nu med mitt bloggande
Tisdagen bjöd på strålande väder så det gick ta ett antal produktbilder utomhus utan att blåsa bort eller frysa ihjäl.
Tisdag kväll hade Bildgruppen P inspirationskväll och inspirerades förhoppningsvis av Satu och inspirerade varandra i livliga intresanta diskussioner.
Insprerad av ett förslag skapade jag en grupp för BildgruppenP på facebook.

På hemväg konstaterade jag att det var regn på väg, vilket också bekräftades när man vaknade det hade nog regnat ordentligt under natten och fortsatte på förmiddan, bildredigering och hemsidesjobb passade bra , vid lunchtid klarnade det upp och solen tittade fram lämpligt att byta däck och vinterdäcken håller minst en säsong till.

Defenetivt ingen toppform idag, förhoppningsvis var det dålig dagsform för det kan väl inte vara så illa att åldern gör sig påmind.

På kvällen till Rosvik och möte med Piteå Byaforum, ovanligt välbesökt möte alla områden var repensenterade även om två som lovat komma saknades!
Fick ett lustigt uppdrag på hemvägen, att åka förbi och kolla däckdimensioner på några däck, ägaren befann sig i Arvidsjaur och där har det snöat ordentligt så han såg inte direkt fram mot hemresan med sommardäck på bilden, hoppas det går bra, avåkningarna hade tydligen varit många under dagen, bla hade en kranbil och en transportbil krockat på silvervägen, i de flesta fall har dock handlat om plåtskador utan några allvarliga personskador.

Några ord om bilden, rönnen fick fungera som upphängningsanordning under fotograferingen resultatet blev en kul skuggbild

Ronnberget 091007
Ingemar


Inga kommentarer: