onsdag 13 maj 2009

Ännu en dag

Lite uppkäftigt sticker kyrktuppen upp ovanför hustaken i Överkalix.
Möten har varit dagens melodi först en träff med Länstrafiken i Överkalix.
Ett bra möte där vi presenterade oss och vad Norrbottens bygderåd sysslar med och fick information om hur länstrafiken fungerar.
Sen fördes en konstruktiv diskussion om olika problem till varför folk inte åker kollektivt.
Några patentlösningar hittade vi inte men förhoppningsvis hittade vi vägar för att föra konstruktiva diskussioner inför förändringar i framtiden.
Efter besöket i Överkalix var det dags för nytt möte i Börjeslandet med Bygdegårdsdistriktet, här behandlades kommande förbundsstämma och höstens aktiviteter. Men innan dess hanns också ett besök på Jula med och självklart inhandlades diverse "livsviktiga" produkter som har en tendens att bli fler än vad man tänkt sig. Speciellt farligt kan det bli när det blir typ helt oplanerade besök som var fallet denna gång.
Något helt annat, har beslutat att tacka ja till erbjudande om avtalspension och blir det som planerat kommer jag att sluta den 1 augusti 2009 och innan dess skall man förstås ha semester så helt plötsligt är sista arbetsdagen mycket närmare än vad man trodde.

Rönnberget 2009-05-13
Ingemar

1 kommentar:

Mia sa...

Hoppsan, det var som tusan... Snart friherre! Jo, det kan förstås vara skönt... undar hur mycket du förlorar på det? Det sägs att om man går i förtida pension (på vanligt sätt) så förlorar man massor. Täcker avtalspensionen allt eller det mesta?