tisdag 17 juli 2007

Piteå hett mediastoff idag


Tänk att införandet av en åldersgräns kan vara så intresant att det förekommer hela dagen i nyheterna.
Piteå Havsbad har beslutat att under Piteå Dansar Och Ler införa åldersgränsen 30 år för campingbesökare, ett beslut som man bla tagit i samråd med socialnämnden mfl, orsaken till beslutet är enkelt att förstå eftersom man vill slippa bråkiga "ungdomar" som stör övriga gäster.
Helt ok kan man tycka även om åldersgränsen är något ovanlig, men se så får man inte göra enligt Länsstyrelsen för det är ett brott mot allemansrätten eftersom man föra att komma ner till badstranden måste passera campingen, havsbadets åtgärd är tom olaglig enligt länsstyrelsen.
Nu har Piteå Havsbad lämnat in en dispansansökan till Piteå Kommun som är posetiva till åtgärden återstår att se vad som blir det slutliga resultatet blir, tilläggas kan att Piteå Havsbad under en rad år provat olika åtgärder för att komma till rätta med bråkande ungdomar!!

Nu över till något helt annat hälsade på eftermiddan på en kompis som faktiskt blivit morfar.
Han hade varit och köpt en växellåda till en minijordfräs, förmodligen hade det blivit billigare att köpa en ny men denna produkt var slut för säsongen, 3200 kostade växellådan vilket faktiskt var betydligt dyrare än vad jordfräsen kostade ny!!

Ölburken får fungera som storleksreferens!

070717
INgemar

Inga kommentarer: