måndag 28 mars 2011

Årsmöten

Som jag skrivit tidigare så är det årsmötenas förlorlovade tid just nu, följaktligen har jag avverkat två de senaste dagarna med ganska likartade reultat dels hamnade jag i valberedningen i bägge dels var det en viss oreda på bägge mötena på det ena rekomenderade tom den rutinerade ordförande att man kanske skulle satsa på lite föreningsteknik.
Lite märkligt är det förstås eftersom i det fallet var det gott om erfaret folk men möjligen är det så att man från den egna föreningen ha med sig lite andra regler så en rekommendation till årsmötesombuden borde vara att läsa på stadgarna för den organisation som har årsmöte.

I övrigt så lyser solen dock inte tillräckligt för att det skall bli +grader, upptäckte att min framruta var minst sagt skitit när man fick solen i ögonen, solljuset har ju den otrevliga förmågan att bla visa på oputsade rutor.

Några rader om hockyslutspelet där de två semifinalerna är helt olika, Färjestad hade inga problem med överaskningen AIK utan körde komfortabelt över dem i fyra raka matcher!
Den andra semifinalen är desto tätare mellan Luleå och Skellefteå där det står 2-2 i matcher efter fyra avgöranden i förlängningen, förmodligen blir det fortsatt jämt och sju matcher vilket förstås gynnar Färjestad som kan ladda upp i lugn och ro.

I morgon är det ny dag med bowling på programmet och där gäller det att skärpa till sig och få till ett vettigt resultat sen är det faktiskt att försöka få till en eller annan bild till bloggen.

Rönnberget 2011-11-28
Ingemar

Inga kommentarer: