fredag 24 december 2010

Julafton 2010

Julaftonen 2010 bjöd på sol, strålande väder om än något kallt passade därför på att vädra kameran idag
Trevligt att se solen det har ju varit en aning grått senaste tiden.

Tur att man inte är i södra delen av landet för där har de uppenbarligen problem inte minst SJ.

Däremot förstår jag inte varför Norrlandståget skulle vänta mer än ett ½ dygn på tåg som inte kom söderifrån, men det är klart har man problem i Skåne så skall väl alla lida.


Dagens bilder blev en blandad kompott ungefär som ett litet julbord eller SVT program det blir mer och mer standard och tradition inte bara Kalle Anka och Karl Bertil

Blir intressant att se hur årets julvärd Andreas Pops klarar uppdraget, säkert utmärkt som den skickliga yrkesman han är.

Omröstningar kan man ha om det mesta som tex populäraste julvärd, att Arne Wise skulle toppa den listan var väl inte oväntat men Lotta Brome som tvåa var väl oväntat och att

Bengt Feltrach, hur det nu stavas, blev tre är kanske märkligt det är ju trots allt närmare 40 år sen han var julvärd men å andra sidan finns det kanske inte så många kandidater eller?

Måste väl nämna något om katterna också.
Utomhusvistelserna har en tendens att bli ganska korta, en del vill helt enkelt inte ut medan speciellt en av ungarna gärna stannar ute en bra stund speciellt när det blir mörkt.
I morse när jag hämtade tidningen hade hon nästan förvirrat sig ut på stora vägen vilket inte alls är bra.
¨Var över till grannarna och önskade god jul och fick med mig en julklapp hem som var försett med ett tjusigt hoprullat snöre som dekoration, detta intreserade förstås ungarna så med gemensamma ansträngningar fick de ner paketet på golvet och kunde angripa snöret hur det hela riktigt slutade vet jag inte för de tappade ganska fort intresset och hittade som vanligt annan sysselsättning.






































Nu återstår det väl bara att önska alla läsare en god och fridsam jul


Rönnberget 20101224
Ingemar

PS
Ser att layouten i den publicerade versionen inte alls överstämmer med hur den såg ut vid redigeringen men det får ni stå ut med
ds

1 kommentar:

Mia P sa...

Underbart fina foton!

God fortsättning på julen.