tisdag 5 januari 2010

Kallt

Ändrade planer har kännetecknat dagen.
Ett besök i Luleå stod på programmet men en frysen vattenledning ändrade snabbt på disposition av dagen, konstaterade också att det var minst sagt kyligt för utomhus aktiviteter så medan cupevärmaren jobbade på och försökte värma rör ledningen så blev det kaffe och tidningsläsning för undertecknad.
Sen var det bara åka hem och ägna sig åt katterna och datorarbete.

Kattorna skulle förstås ut men det var för kallt så de ville in fort, men Smurfa tycks tro att det bara är att vänta en stund så är det varmt ute och man kan göra ett nytt försök, medan Freddi vet att det fortfarande är kallt och letar reda på favoritfåtöljen, men samtidigt skulle han förstås vilja ut men utan sällskap av en besvärlig unge.

Efter lunch blev det ett kort inköpsbesök i Öjebyn innan det var dags att fixa en del hemsidor som hamnat på efterkälken.

Fick sen problem med den nyss släppta Arnemarks sidan, problem med visningen av en del bilder i Explorer sparade om bilderna och då verkar det fungera. Hittade även spår av katt på tangentbordet vilket kan ge oanade effekter.

Egentligen skulle man väl sova nu men nu började ju bronsmatchen så man får väl sova nån annan gång däremot tror jag att Kanada Usa får klara sig själva .
Det här ordnar sig nog 1-0 och en bra start för småkronorna.
Smurfa har ledsnat på att bråka med Freddi och nu sover både.

Rönnberget 2010-01-05
Ingemar

Inga kommentarer: